Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5342

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
marineren
stoven
vijzelen
bakken
zoet-zuur
pittig
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Abon Ayam
Drooggebakken uitgeplozen kip
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Dadar Tomat
Omelet met blokjes tomaat
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!