Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5407

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
pittig
marineren
oven
blancheren
blenden
koud
bbq
frituren
stomen
zoet
lauw
zoet-zuur
koelen
rauw
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kambing
Pittig gekruide gebakken rijst met geitenvlee...
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Gulai Udang
Grote garnalen in kruidige saus
Ayam Cashew
Kipfilet met cashewnoten
Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies
Sambal Goreng Tempeh Bumbu Petis
Gestoofde tempeh in een pittige saus
Bebotok Jamur Tiram
Gestoomde pakketjes met kippengehakt en oeste...

Groente / fruitgerechten

Tahu Sayur
Groentesalade met tahu
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!