Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5427

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
heet
vijzelen
zoet-zuur
marineren
bbq
frituren
pittig
stoven
blenden
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Ayam Betawi
Pittige kipfilet in een ketjapsaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Tongkol Goreng Saus Putih
Tonijn in een witte saus
Kari Djawa Tempeh
Rundvlees en tempeh in pittige kokosmelk met ...

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!