Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #547

Deze rijsttafel is geschikt voor 14 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
vijzelen
heet
bbq
pittig
blancheren
zoet
frituren
rauw
koud
marineren
koelen
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Ayam Ingkung
Gestoofde kip in kokosmelk, van de barbecue
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees
Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Ayam Bakar Madu
Gestoofde kip met honing van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!