Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5614

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
marineren
stoven
zoet-zuur
bbq
vijzelen
pittig
blancheren
blenden
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!