Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #5614
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
koken
wokken
stomen
warm
marineren
stoven
zoet-zuur
bbq
vijzelen
pittig
blancheren
blenden
koud
rauw
Basisgerechten
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Bijgerechten
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem
Groente / fruitgerechten
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sambal Goreng Buncis Dua
Gesmoorde pittige sperzieboontjes
Acars
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer