Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #5839

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
frituren
stoven
vijzelen
heet
marineren
bbq
pittig
blancheren
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Terik Tahu Tempeh
Gestoofde tofu en tempeh in kokosmelksaus
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Sateh Krengsengan Kambing
Blokjes geitenvlees en paprika aan een spies
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren
Dadar Telor
Omelet met uiringen
Njomok Tempeh
Gekookte tempeh in kokosmelk en asem

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk
Udang Tahu Masak Taoco
Gestoofde garnalen met tofu en zwarte bonensa...
Lontong Sayur
Pompoen en garnalen in kokosmelk met lontong

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!