Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6005

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
frituren
stomen
vijzelen
bbq
grillen
stoven
zuur
heet
marineren
oven
bakken
zoet
zoet-zuur
rauw
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten

Bijgerechten

Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Ayam Lezat
Geroosterde kip van de bbq
Tongseng Kambing Asem
Geitenvlees gestoofd in een pittige bouillon ...
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Sateh Udang Tiga
Spiesjes van garnalen
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei

Groente / fruitgerechten

Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!