Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6117

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
pittig
koken
frituren
stoven
blenden
marineren
vijzelen
zuur
rauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge

Groente / fruitgerechten

Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!