Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #6117
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
bakken
wokken
warm
pittig
koken
frituren
stoven
blenden
marineren
vijzelen
zuur
rauw
koud
zoet-zuur
Basisgerechten
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Bijgerechten
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Groente / fruitgerechten
Lalapan Tiga
Koude groentensalade met een citroendressing
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Acars
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's