Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6247

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
pittig
bakken
vijzelen
blenden
marineren
frituren
stoven
lauw
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Kerak Telor
Omeletten met ketan, kokos en gedroogde garna...
Sateh Ayam Tiga
Gepaneerde kip spiesjes
Bumbu Bali Daging
Rundvlees in kruidige kokosmelksaus
Roti Jala
Pannenkoek in sliertjes

Groente / fruitgerechten

Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!