Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6282

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
vis
rijst
vijzelen
pittig
zoet
marineren
bbq
grillen
bakken
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus
Babi Cina
Geroosterde, zoete ribbetjes
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei

Groente / fruitgerechten

Sop Ayam Pandan
Kippensoep met pandanrijst
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!