Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6377

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
marineren
vijzelen
lauw
pittig
frituren
zoet-zuur

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham

Bijgerechten

Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Telor Besengek
Eieren in een kruidig, geel sausje
Tempeh Pedis
Gestoofde tempeh in pittige saus
Dendeng Agee
Gemarineerd rundvlees, gebakken in kruidige k...

Groente / fruitgerechten

Sayur Pedah
Gezouten vis in kokosmelk met groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!