Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6412

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
bakken
marineren
frituren
zoet
bbq
grillen
blenden
zuur
zoet-zuur
heet
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Tongseng
Rundvlees met kool
Ayam Goreng Lengkuas Bandung
Gefrituurde kip bestrooid met krokante laos
Sateh Ayam Dua
Blokjes kippenvlees aan een spies
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen

Groente / fruitgerechten

Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Karedok
Groenten overgoten met pindasaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!