Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6424

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
vijzelen
marineren
stoven
blancheren
zoet
bakken
frituren
koud
oven
pittig
mixen
zuur
heet
zoet-zuur
koelen
rauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Tahu Telor Dua
Omelet met stukjes tahu en een sausje
Frikadel Paprika Dua
Gevulde paprika's met gehakt en kruiden
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Bistik Tahu
Gebakken tofu in ketjap
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Ubi Udang
Zoete aardappelen met garnalen en paksoi

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!