Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6534

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
pittig
heet
vijzelen
frituren
stomen
bbq
marineren
oven
grillen
zoet
zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Ayam Nugget
Gefrituurde plakken van kipfilet
Sateh Tempeh
Vegetarische sateh van tempeh
Belancang Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Terik Tahu Tempeh
Gestoofde tofu en tempeh in kokosmelksaus
Ayam Goreng Kremes
Gebakken kip bestrooid met een crispy laag
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Bit
Zure rode bieten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!