Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6812

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
vijzelen
frituren
bbq
grillen
heet
stoven
stomen
bakken
mixen
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Atjeh
Mie met Chinese kool en visballetjes
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Ayam Goreng Tepung Pedis
Krokant gefrituurde kip met een jasje van sam...
Sateh Ayam Bekasi
Blokjes kippenvlees aan een spies
Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Se Ba
Typisch Jakartaanse soep
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies
Sambal Goreng Daging Peteh
Pittige, rul gebakken gehakt met petehbonen

Groente / fruitgerechten

Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Telor Dadar Padang
Reepjes omelet met saus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!