Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6868

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
vijzelen
warm
pittig
bakken
koelen
zoet-zuur
marineren
stoven
frituren
blancheren
heet
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Won Ton Rebus
Gevulde pakketjes van garnalen en kip gekookt...
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei

Groente / fruitgerechten

Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Oseng Sayuran
Roerbak van verschillende soorten groente

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!