Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #687

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
heet
vijzelen
koken
stoven
frituren
zoet
hartig
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!