Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6937

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
vis
marineren
frituren
vijzelen
bakken
pittig
blenden
oven
zoet-zuur
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Udang Goreng Salut Wijen
Krokant gefrituurde tijgergarnalen met sesamz...
Lontong Daging Bali
Gebakken varkensvlees met blokjes kleefrijst ...
Masak Habang
Kipfilet in een kruidige tomatensaus
Frikadel Pan Pedis Hati
Ovenschotel van aardappelen en gehakt met lev...
Tahu Ketjap
Gesmoorde tahu met ketjap
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Groente / fruitgerechten

Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!