Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6943

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
pittig
blancheren
heet
marineren
frituren
blenden
koud
lauw
stoven
vijzelen
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Sambal Ikan Tenggiri
Gebakken makreel in een hete sambalsaus
Sambal Tempeh Bakar
Sambal op basis van tempeh
Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Ayam Kremes
Gebakken kip bedekt met een krokante kruidenl...
Kalio Udang
Garnalen in een pittige saus met kokos

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!