Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6951

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stoven
stomen
vijzelen
warm
koken
zoet
pittig
frituren
oven
bakken
zuur
marineren
bbq
blenden
koelen
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk
Laksa Udang
Garnalen in een bouillon met kokosmelk, tauge...
Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren

Bijgerechten

Tempeh Kentang Kering
Gefrituurde tempeh en aardappel in een pittig...
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Ayam Bumbu Ketjap
Gebakken kip geserveerd met uien
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Pepes Cumi Berisi Bumbu
Gevulde inktvissen met kruiden en zure stervr...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!