Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6985

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
stoven
marineren
bbq
vijzelen
pittig
heet
zoet-zuur
frituren
blancheren
koud
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus
Sateh Ayam
Blokjes kippenvlees aan een spies
Daging Rujak
Gesmoorde, gekruide blokjes rundvlees met gem...
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Sop Udang
Soep met garnalen, zure stervrucht en aardapp...
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...

Groente / fruitgerechten

Asinan Dua
Zoet/zure groenten en tahu overgoten met een ...
Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!