Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7020

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stomen
vijzelen
vis
meel
bbq
grillen
blenden
stoven
koelen
koud
heet
blancheren
marineren
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Kukus
Gestoomde mie met kokosmelk en gekruid gehakt

Bijgerechten

Pempek Lenggang Panggang
Viskoeken van de barbecue met een pittig, zuu...
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Telor Asin
Zoute eieren

Groente / fruitgerechten

Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!