Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7201

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
bakken
koken
stomen
heet
frituren
stoven
vijzelen
koelen
koud
marineren
oven
zoet
pittig
rauw
blenden
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Ceker Setan Malang
Gestoofde kippenvoetjes in een hete kokosmelk...
Frikadel Udang Makasar
Gestoomde kruidige visballetjes
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Pepes Telor Gandaria
Gestoomde pakketjes gevuld met ei en gandaria

Groente / fruitgerechten

Brongkos Daging
Gestoofd rundvlees met sperziebonen en keluwa...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!