Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7299

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
stoven
zoet-zuur
pittig
marineren
frituren
vijzelen
blancheren
lauw
koud

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Perkedel Udang
Gefrituurde garnalenkoekjes met mais
Kari Kambing Dua
Stoofschotel van geitenvlees
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei

Groente / fruitgerechten

Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!