Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7641

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
warm
wokken
stoven
vijzelen
pittig
stomen
blenden
zuur
zoet
frituren
rauw
koud
oven
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Babi Cin Empat
Gestoofd varkensvlees met bamboe
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Sambal Goreng Udang Tiga
Grote garnalen met peultjes in een pittig sau...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!