Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7928

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
vijzelen
blenden
lauw
pittig
zuur
marineren
bbq
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Ayam Bawang
Mihoen met kip en uien in bouillon

Bijgerechten

Dadar Isi
Gevulde omelet met kruidig gehakt
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Bumbu Kuning
Rundvlees in gele kokosmelksaus
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Paksoi
Gestoofde paksoi in kokosmelk
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!