Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8020

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
vijzelen
stoven
pittig
heet
oven
bbq
stomen
blancheren
frituren
koelen
zoet
zoet-zuur
koud
lauw

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Bebek Betutu
Geroosterde eend in bananenbladeren
Tumis Kacang Panjang Dua
Gestoofde, pittige kouseband met garnalen
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok
Popiah Sayuran
Groente en kip gerold in rijstvelletjes met p...
Rendang Empat
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen
Daging Agee
Gestoofd rundvlees met kokos

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!