Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8038

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
frituren
stoven
heet
bbq
grillen
vijzelen
blancheren
blenden
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Orak Arik Udang Buncis
Garnalen en sperzieboontjes met ei
Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Sateh Sapi
Rundvlees aan een spies met pindasaus

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!