Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8261

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
koelen
koud
wokken
stoven
warm
vijzelen
heet
frituren
pittig
vis
groente
zuur
marineren
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Lontong
Blokjes gekookte rijst
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen

Bijgerechten

Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren
Telor Sambal Peteh
Sambal met gefrituurde eieren en peteh
Jagung Manis Peteh
Gestoofde garnalen met mais en petehbonen
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Tempeh Goreng Campur
Gebakken tempeh met gedroogde visjes
Tahu Balado
Gebakken tahu in een rode kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...
Pindang Ikan Lele
Gestoofde pittige meerval met kouseband

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!