Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8841

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
vijzelen
frituren
blancheren
koud
heet
vleesvervanger
blenden
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi
Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen

Bijgerechten

Telor Masak Bandung
Gebakken, gekookte eieren in ketjapsaus
Ketoprak Tahu
Koude salade van tofu en tauge met een pittig...
Tempeh Masak Gurih
Tempeh gestoofd in een pittige kokosmelksaus
Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...

Groente / fruitgerechten

Sop Kacang Merah Dua
Bruine bonensoep met rundvlees
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!