Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8861

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
bakken
zuur
frituren
heet
marineren
stomen
pittig
stoven
vijzelen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Ikan Tomat
Gebakken kabeljauw in zoetzuur tomatensausje
Tumis Remis Pedis Manis
Gekookte mosselen in een zeer hete, rode saus
Ikan Kakap Kukus
Gestoomde red snapper met ui en gember

Groente / fruitgerechten

Kari Terong
Aubergine gestoofd in een kokosmelksaus
Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!