Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #899

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
heet
oven
blenden
bakken
vijzelen
zuur
marineren
bbq
koelen
pittig
blancheren
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Bebek Betutu Bali
Gevulde eend op Balinese wijze
Frikadel Cabe
Lomboks gevuld met gehakt
Rendang Tiga
Zeer pittig gestoofd rundvlees in kokosmelk
Sateh Udang Empat
Garnalen aan een spies

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes

Acars

Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!