Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9001

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
heet
frituren
vijzelen
stoven
bakken
pittig
blenden
zoet-zuur
lauw
marineren
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Dadar Tahu Tiga
Pannenkoek van tahu met ui
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!