Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9079

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
blenden
marineren
bbq
grillen
pittig
zoet
frituren
oven
vijzelen
koelen
koud
lauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Udang Goreng
Gegrilde garnalenspiesjes
Babi Perai
Pikant gerecht met varkensvlees en prei
Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Tahu Ketjap Dua
Gebakken, gemarineerde tahublokjes
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!