Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9115

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
warm
hartig
marineren
stomen
gevogelte
frituren
vijzelen
heet
rauw
koud
zoet
bbq
zoet-zuur
lauw

Basisgerechten

Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet

Bijgerechten

Ayam Goreng Laos
Gefrituurde gemarineerde kip
Lontong Sayur Betawi
Gestoofde jonge papaya met kouseband en lonto...
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Tumis Bayam dan Jagung
Groentegerecht van spinazie en mais
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Sop Ikan
Kruidige vissoep met rivierkreeftjes en groen...

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!