Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9477

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
stoven
stomen
koken
heet
zoet
marineren
bbq
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Kebuli Kambing
Gestoomde rijst met geitenvlees en kokosmelk

Bijgerechten

Telor Madura
Eieren in kruidige saus
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...
Sateh Ayam Ubud
Blokjes kippenvlees aan een spies
Smoor Ayam Siliwangi
Gesmoorde kip met kruiden en azijn

Groente / fruitgerechten

Ikan Telor
Pittig gebakken viskuit met uiringen
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!