Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9558

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
blenden
marineren
bbq
pittig
stoven
blancheren
bakken
stomen
koelen
koud
zuur
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Sateh Ayam Wijen
Sateh van kipfilet met pindasaus en sesamzaad...
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Perkedel Daging Kentang
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Dadar Padang
Kruidige, pikante omeletreepjes
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!