Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9584

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
pittig
frituren
blancheren
heet
vijzelen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt

Groente / fruitgerechten

Balado Kentang
Gebakken zoete, maar pittige aardappelreepjes
Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!