Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9646

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
frituren
wokken
stoven
zoet-zuur
zuur
vijzelen
oven
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk

Bijgerechten

Cah Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh met garnalen en petehbonen
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!