Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9709

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
zoet
vijzelen
heet
stomen
bakken
pittig
zoet-zuur
marineren
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen

Bijgerechten

Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten
Tempeh Bacem Dua
Gebakken zoete, gesmoorde tempeh
Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Pindasoep
Soep op basis van pindakaas met kip en zoutvl...
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Burger Tahu
Burgers van tofu met kippengehakt

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!