Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1347

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stomen
bakken
pittig
stoven
vijzelen
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais

Bijgerechten

Frikadel Cabe
Lomboks gevuld met gehakt
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite
Ikan Kukus
Gestoomde vis en speklapjes met gember
Opor Ayam dan Telor
Gestoofde kip in kokosmelk met eieren

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!