Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1559

Deze rijsttafel is geschikt voor 11 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
pittig
frituren
oven
vijzelen
heet
marineren
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud
zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Remis Mengisi
Mosselen gevuld met rundergehakt uit de oven
Ayam Rempah Sambal
Gebakken kippenpoten met kruiden
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Sambal Goreng Basa
Rundvlees met petehbonen en garnalen
Tahu Pong
Tahu en eieren met een ketjapsaus
Bebek Gurih Cabe Hijau
Gestoofde eend in een pittige groene saus

Groente / fruitgerechten

Kari Tahu
Tofu met gestoofde groenten in kokosmelk
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Ayam Peteh Ketjap
Gestoofde kip in kruidige saus met petehbonen

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Cumi Asin
Gezouten inktvis met mais in een zure stervru...
Download de rijsttafel
Moment geduld!