Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2388

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
frituren
stoven
vijzelen
zoet-zuur
bakken
pittig
stomen
marineren
heet
oven
blancheren
koud
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Istemewa
Gebakken rijst met garnalen en cashewnoten
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren
Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...

Bijgerechten

Telor Bungkus
Eieren in een jasje van gehakt met saus
Cendawan Butang Goreng
Gefrituurde champignons in een krokant jasje
Lelawar Ayam
Kipfilet met kool en kokosmelk
Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Gangan Udang
Garnalen gestoofd in kokossaus
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!