Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #813

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
marineren
pittig
bakken
stoven
blenden
frituren
zoet-zuur
blancheren
stomen
vijzelen
heet
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Frikadel Daging
Aardappelkoekjes met gehakt
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Bebotok Ikan
Gestoomde vispakketjes
Gulai Tempeh Cabe Hijau
Gestoofde tempeh en ribbetjes in kokosmelk
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!