Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #846

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
warm
wokken
stoven
marineren
oven
vijzelen
blenden
bbq
heet
zuur
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bakwan Surabaya
Mie met gevulde vleespakketjes en gehaktballe...
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt
Ayam Bumbu Ketumbar
Kipkarbonades gestoofd in een kruidige saus
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Otak-Otak Pipih
Javaanse viskoekjes met kokos
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto
Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Bayam
Gefrituurde gehaktkoekjes met spinazie en een...
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!