Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10005

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
heet
rijst
gevogelte
bakken
vijzelen
marineren
grillen
zuur
pittig
koud
blancheren
rauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Djawa Dua
Gebakken rijst met kipfilet, reepjes omelet e...

Bijgerechten

Tahu Taoco
Gebakken tahu met petehbonen en bamboespruite...
Tumis Menir
Gebakken varkensvlees met spinazie
Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Bundu Daging
Rundvlees gesudderd in een kokosmelksaus
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool
Ikan Kembung Bumbu Kemangi
Gegrilde makreel met kruidige kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Selada Paha Babi Udang
Salade van Chinese kool met ham en garnalen
Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!