Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10150

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
stoven
frituren
bakken
heet
bbq
vijzelen
marineren
grillen
oven
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons

Bijgerechten

Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Telor Mata Sapi
Gesmoorde spiegeleieren in saus
Sateh Padang
Varkensvlees aan een spies
Ikan Panggang Dua
Geroosterde vispakketjes van de bbq

Groente / fruitgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!