Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10153

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
stomen
heet
pittig
marineren
oven
frituren
groente
koelen
zuur
lauw

Basisgerechten

Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst

Bijgerechten

Krengsengan Kambing
Gestoofd, zeer pittig geitenvlees
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Dendeng Agee
Gemarineerd rundvlees, gebakken in kruidige k...
Sambal Goreng Udang Peteh
Garnalen in kokosmelk met tahu, peteh en aard...

Groente / fruitgerechten

Kacang Panjang Sambal Kelapa
Kouseband en tauge bestrooid met pittige koko...
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!