Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10221

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
marineren
vijzelen
heet
bakken
pittig
zoet
zoet-zuur
rauw
koud
blancheren
koelen
lauw

Basisgerechten

Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Udang Berwarna
Gefrituurde garnalen in een jasje van verkrui...
Ikan Mangut
Gestoofde kabeljauwmoten in kruidige kokosmel...
Ayam Gurih
Gestoofde pittige kip
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon
Babi Badjak
Gebakken speklapjes in sambalsaus
Sambal Goreng Babi
Gebakken tahu met spek in pittige saus
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge

Groente / fruitgerechten

Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade
Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Ayam Goreng Kol
Gebakken kipfilet met kool

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Download de rijsttafel
Moment geduld!