Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10245

Deze rijsttafel is geschikt voor 3 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
heet
vis
stoven
vijzelen
zoet-zuur
bbq
blancheren
pittig
rauw
koud
zuur
groente
frituren
lauw

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Udang Kuah Asam Pedis Dua
Garnalen in een hete lichtzure saus
Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon

Groente / fruitgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Asinan Campur
Zoet/zure gemengde groenten en ananas

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!